Siden opdateret: 4. december 2021

Klubben åben onsdag mellem kl. 13.00 – 19.00. Kom endelig og besøg os 🙂
Ring evt. og aftal på tlf. 29 67 96 51

Sker der noget i Klubben . . . ? 🙂

Modeljernbanensdag
Modeljernbanensdag

Modeljernbanens Dag mellem 16 – 20.00

Allerede kl. 16 var de første gæster klar til kig i vores lokaler, Klubbens medlemmer iført vores reklame T-shirt, så gæster ikke var i tvivl om hvem de skulle henvende sig til. Og vi fik alle travlt lige fra starten, gæsterne var for det første meget benovet over anlægget (selvfølgelig, det er vi jo også), spurgte meget ind til hvordan det blev bygget eller var det købt? – men det er det jo ikke. Gæsterne fik selvfølgelig svar på alle spørgsmål. Vi fik taget nogle billeder af de besøgende.
Der var rundvisning, kørsel med lokomotiver både Damp og Diesel var ude at køre og de medlemmer der ikke viste rundt, kørte med lokomotiverne, så gæsterne fik noget ud af besøget, flere lovede at komme igen en anden dag igen.
Ved 19-tiden var antallet af besøgende stillet noget af, vi fik en snak over en kop kaffe og og vi var godt tilfreds med fremmødet, særligt når de der kommer, viser interesse for vore tog og bygninger.

o O o

Ja, nyt byggeri i Odense området, hvor der er lagt meget ballast, der ser godt ud! Forlængelse af de 2 spor ved Pakhuset og Toldkammeret er sket og der bliver lagt brosten. “Gartneriet på toppen” barsler inden længe med maser af træer til dekoration på anlægget. I Svendborg er etableret en “betonvæg” langs med sporet helt hen til udkørslen.

Biblioteket, her er indkøbt flere bøger:
18 løbske godsvogne – fra Bornholm af Sten Møller & Niels Pedersen
Den skæve Bane / Ejstrupholm St fra Ejstrupholm Lokalhistorie
På vej er
Dansk Jernbane Klub: På Sporet af 2021
Heino Wessel Hansen: Randers – Hadsund Jernbane
Henrik Lynder: Linie 12 Købmagergadelinien – Trolleybuslinien
Ole Edvard Mogensen: Vendsysselbanen gennem 150 år

-kig også på vores Facebookside